Pagina principala
Service calculatoare
Interventii

Cablare structurata

Consultanta

Instalare soft

Devirusare

Produse

Contact

Retele de calculatoare

Administrare retele calculatoare

Instalare software:

Instalarea unor programe sau a unui sistem de operare, desi pare o treaba simpla, va poate crea probleme. Noi va oferim instalari rapide pentru programe si sisteme de operare la sediul dumneavoastra. Odata cu instalarea se face configurarea si optimizarea programului sau a sistemului de operare in functie de cerintele si nevoile dumneavoastra.

In pretul instalarii intra si consultanta privind modul de utilizare optim al programelor si sistemelor de operare folosite.
Va oferim si o imagine a sistemului de operare cu toate programele si driverele instalate pentru a fi mai usoara si mai rapida o eventuala reinstalare a sistemului. Prin restaurarea imaginii se castiga foarte mult timp, de la 2-3 ore cat dureaza instalarea sistemului de operare, a driverelor, a programelor si configurarea acestora la cateva minute.

Raspunderea pentru programele instalate apartine in exclusivitate beneficiarului. Beneficiarul trebuie sa puna la dispozitia noastra licentele software pentru programele si sistemele de operare pe care doreste sa le instaleze.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pagina principala Service calculatoare Interventii Cablare structurata Consultanta
Instalare soft Devirusare Produse Contact